Tuesday, 29 May 2012

Seraa :)

Heh, ada orang panggil aku Seraa. 
Dan aku suka nama tuh. Terima kasih :)
Dah lama rasanya aku tak update blog. Kiranya bersawang dah. HAHAHA.
Sebenarnya tak lawak pun.
Haih, aku busy lah sekarang ni. Kau tahu? Aku busy, kalah PM tauu. HIHI. Tipu jeh.
Eiww, gediknya ayat aku -,-''


Sebenarnya, aku memang tak tau nak hupdate pasal apa dah.
Jap, let me think.
Ahah!



Keng gambar ni time dekat sekolah. Masa tuh ada sambutan Hari Guru.
So, ramailah guru-guru yang terkinja-kinja di padang bersukaneka.
Kami di dalam dewan, macam-macam yang jadi. Ada budak pasal lagu Wiz Khalifa dalam dewan tuh. Mentang-mentang cikgu takda. Yang lain mulalah keluarkan camera masing-masing. Mula tunjuk bakat diorang ber-posing ala-ala model cover botol kicap. Haih, macam-macam ragam budak sekolah.

Bila dah bosan duduk dalam dewan, aku pun keluar. Tengah duduk-duduk, tetiba Kak Wawa datang. Kami borak-borak kejap. Sambil menggila dengan camera :)




Ini aku dengan si Izzul Fikri. Dia kawan aku. Tak lebih :)
Time ni dah panas gila-gila dalam dewan. Haih, sampai pukul 1 kau tahu? Tak. Okayy -,-''
Dengan Kak Wawa lagi. Dekat belakang pentas. Asal boleh.
Dalam ramai-ramai kakak angkat aku, aku paling rapat dengan dia.
Diaa paling aku sayang. Kak, kitaa sayangg awakk :*
Dah kenapa muka Hamizan macam tuh? HAHAHA,
Sempat lagi tuh. HAHA.
Aku tak tahu kenapa tapi aku suka tengok muka dia. And mata dia juga :)
Senior :)
Gambar last emang gedik -,-''

No comments:

Post a Comment