Monday, 10 December 2012

What to do?!!

It's 3.57 AM and I'm still infront of the laptop.
Arghhh, I can't sleep!

So, time-time tengah bosan ni, nak share gambar SIKIT!
Sikit jeh :)


Gambar ni masa dalam dewan. Malam sebelum majlis resepsi kak Lisa. Time ni, bosan gila!


Time ni pula, baru balik dari kenduri kak Lisa. Masa ni dekat kenduru rumah lagi satu. dekat TBS. Aku selekeh gilaa en :p

Hmm, gambar dibawah ni, memang aksi gedik!
hahaha. aku pun macam 'erk!!' bila tengok semula gambar-gambar ni.
Lalalala.
Ni akak aku punya kerja gila ah, dalam bilik time bosan. Bhahaha.
Sebenarnya ada banyak lagi. But malas nak upload. over je nanti. hahah.

I JUST BE MY SELF K!







Wednesday, 21 November 2012

CUTI

Hi :)
Lama dah rasanya tak update blog. Yaaa, memanggg lama. And dah banyak sangat benda aku lalui. Ceh, ayat nak feeling je :p Okayy, disebabkan cuti sekolah yang panjang nii, aku FREE. Heheh. So, aku nak kongsi pasal cuti sekolah 2012. 

Hmm, firstly! Memang bosan gegila ah cakap kau. Takda pergi mana-mana pun. Pelik ya, time sekolah beriya-iya nak cuti. Dah cuti bosan gegila pulak. Haihh, sakit kepala doh.

Okayy ni masa aku pergi dinner PRS dekat RK Contry Club. Best! Besttttt sangat!

Dalam gambar ni just sebahagia je. Ada ramai lagi. Tapi dorang ntah ke mana. Aku pergi ni pun atas pujukan MAMA and YASMIN :D And, aku pun pergi lah. First tu memang aku kata tak nak datang sebab kitorang nak balik kampung. tapi mak kata 'tak jadi' so, aku pun pergilahh. Andddd, yang paling best bila kat sana, aku jadi RATU IMPIAN *BukanNakBanggaK* Bagitahu je :)



Ni masa nama aku kena anounce! Aku dapat cekak kuning tu, hahaha. Comel je. Hahaha. Segan gegila la malam tu :D


Yang sebelah aku tu namanya SITI FATIMAH YASMIN BINTI ROSMAN. Aku sayang dia kau tahu? Dia baikk sangat. Andd, memahami. Itu sangat penting K! Aku start rapat dengan dia time dekat Kem PRS tu la. 


Eh, ni macam mana boleh sesat ni? Hahaha. Nama dia HAMIZAN. Senior aku ni.

Okayyy, sampai sini je entry kali ni. Ada masa aku update :D

Sunday, 17 June 2012

Kesakitan Kejiwaan.

Hi, saya sedang menggila. OKBAI.
1. Selamat Menyambut Hari Israk Mikraj :)
2. Selamat Hari Bapa :)
3. Selamat selama-lamanya. Eh!


Kau tahu tak aku minat dekat Naim Daniel Baharin? tak? hmm kenapa tak wehh :'(
Haha, act aku tak tau nak update apa dah.
Lama kott tak update blog. 
Selalunya online FB, tweet dengan phone je.
Bila nak update blog guna lappy, awkward jugakk!


Harini hari Ahad. Setiap hari Ahad aku akan rasa bosan.
Weh, aku nak keluar! Nakk tengokk movie.
Hmm, bebudak ni tukar planning tak bagi tahu aku do!
Ishh, kalau depa bagi tahu awal-awal, maybe wa takkan beriya-iya support plan nak pergi GH tu.
haih, susah ah ceni.


Apahal keyboard ni macam siaa weh? 
Menyirap gak aku. Macam haremm betul.
ishh.


Wa tengah tengok NONA nii, haha.
Semata-mata nak tengok NELOFA.
Hihi, dia comel do!


Eh, pahal ayat aku macam mat rem nii!


Crush aku nak pergi jauh dahh :'(
Ishh, sedih lah gila!
At last aku kena lupakan dia jugakk.
Selamat tinggal crush handsome yang berambut ala-ala Justin Bieber yang baru tu :)
Ce kau teka siapa crush aku. Muehehe.
Kau crush pertama aku. Sila berbangga. K takyah!


Aku ada crush baru ni :3
Siapa? Naim Daniel Baharin. Kau kenal tak? Tak? okayy.
Weh Naim Daniel, kau tahu tak aku minat gila-gila dekat kau?
Pernah kau tahu tak?
Aku jadi penonton setia Jangan Ambil Padang Kami semata-mata nak tengok muka kau.
Nak dengar kau nyanyi. Ish.
Kalau ada ulangan cerita tu punn aku tengok tauu.
Even satu episod aku tengok 3,4 kali.
Nampak tak macam mana aku suka kau? Nampak tak? Okayy tak.
Weh, tadi kau RT+FAV tweet aku ken. Bangga beb.
Muahaha. k, 
K, kau memang handsome, suara sedap dan aku berangan.
Hihi.


#BackInTime



Tuesday, 29 May 2012

Seraa :)

Heh, ada orang panggil aku Seraa. 
Dan aku suka nama tuh. Terima kasih :)
Dah lama rasanya aku tak update blog. Kiranya bersawang dah. HAHAHA.
Sebenarnya tak lawak pun.
Haih, aku busy lah sekarang ni. Kau tahu? Aku busy, kalah PM tauu. HIHI. Tipu jeh.
Eiww, gediknya ayat aku -,-''


Sebenarnya, aku memang tak tau nak hupdate pasal apa dah.
Jap, let me think.
Ahah!



Keng gambar ni time dekat sekolah. Masa tuh ada sambutan Hari Guru.
So, ramailah guru-guru yang terkinja-kinja di padang bersukaneka.
Kami di dalam dewan, macam-macam yang jadi. Ada budak pasal lagu Wiz Khalifa dalam dewan tuh. Mentang-mentang cikgu takda. Yang lain mulalah keluarkan camera masing-masing. Mula tunjuk bakat diorang ber-posing ala-ala model cover botol kicap. Haih, macam-macam ragam budak sekolah.

Bila dah bosan duduk dalam dewan, aku pun keluar. Tengah duduk-duduk, tetiba Kak Wawa datang. Kami borak-borak kejap. Sambil menggila dengan camera :)




Ini aku dengan si Izzul Fikri. Dia kawan aku. Tak lebih :)
Time ni dah panas gila-gila dalam dewan. Haih, sampai pukul 1 kau tahu? Tak. Okayy -,-''
Dengan Kak Wawa lagi. Dekat belakang pentas. Asal boleh.
Dalam ramai-ramai kakak angkat aku, aku paling rapat dengan dia.
Diaa paling aku sayang. Kak, kitaa sayangg awakk :*
Dah kenapa muka Hamizan macam tuh? HAHAHA,
Sempat lagi tuh. HAHA.
Aku tak tahu kenapa tapi aku suka tengok muka dia. And mata dia juga :)
Senior :)
Gambar last emang gedik -,-''

Tuesday, 24 April 2012

Campur, Tolak, Bahagi, Darab

Lama rasanya tak update blog.
Kitaa busy lah. Ewahh, busy lah sangat.
Ya, aku delete semuaa post dekat blog ni.
Kenapa? Jangan tanya lahh kan.

Fuhh, memang tak ada idea nak update pasal apa -,-

Yaa, aku rasaa, aku lagi selesa single kut.
Dah 3 bulan aku single. Heh, kau ada?
Nahh, bila ada orang mintak couple, rasa kekok gila bhaii.
Ce kau buat macam aku buat. Heheh.
Takat ni jeh, dah bape laki tah aku reject.
Bukan nak gebang lah kan.

Woii, single ni berbaloi. Percayalah.
Aku topup 10 ringgit, 2 minggu boleh tahan kau tahu?
Tak payah nak bergayut dengan phone 24 jam sangat.
Tak payah nak jauhkan diri dari lelaki lain supaya boyf kau marah/jealous.
Kau boleh buat apa kau suka tanpa memikirkan hati/perasaan boyf kau.
Tayah nak cover ayu sangat. Bhahaha.

Deyy, aku nak ucapkan tahniah dekat diri aku sendiri sebabb, aku mengalami satu pencapaian yang luar biasa :O
Adalah sorang mamat nihh kann kann.
Aku tak tahulah apa yang dia tak puas hati dengan aku atau apa.
Diaa call aku, maki-maki aku.
Aku pun macam ''err''
Time diaa maki aku tuhh, aku dengar, aku diam.
Tak lama lepastuh, bergenang air mata beb. Haha.
Orang mana tak sakit hati/marah weii.
Puass aku sabarr. Nak jeh aku maki diaa balik.
Tapi yang best en, aku diam jeh. 
Wahh, mana mulut biadap aku sebelum nih?
Aku happy sebab aku dah banyak berubah *sikit*
Itu memang pencapaian yang sangat-sangat best!

Weh, aku tak puas hati dengan sorang 'abang pengawas' dekat sekolah tuh.
Alahh, ketua pengawas yang konon-konon handsome tuh.
Yaa, Iman Radi. Hahaha,
Tak puas hati kenapa?
Kau tahu? Aku kena pimpin ikrar time perhimpunan rasmi hari Senin.
Macam biasa, sebelum tuh kena jumpa pengawas yang selalu pimpin ikrar time perhimpunan rasmi sebelum ni lah kan.
Sebab nak mintak teks ikrar pelajar.

Aku pun pergi lah kelass dia. 
Aku bagi pen dengan buku untuk diaa tulis ikrar tuh.
Aku pun pandai sangat, tak check langsung ikrar yang diaa bagi tuh.
Sampai masanya untuk aku baca ikrar tuh, ketar lah jugak atas stage tuh.
Maklumlah, firstime.
Lepas selesai perhimpunan tuh, budak nih duk kata ikrar yang aku baca tuh salah. Eh, salah?
Aku check balik. Eh, betullah. Salah!
Woii, malu woii.
Hahaha. Semua nak bahan aku.
Alahh, sebenarnya gedik-gedik jeh tak puas hati tuh.
Btw, aku ucapkan tahniah dekat 'ABANG Iman' sebab dilantik sebagai ketua pengawas :O
Abang? Ohmayyy! Hahaha.

Tolong jangan tanya kenapa aku punya ayat macam KelingMabukss