Wednesday, 21 November 2012

CUTI

Hi :)
Lama dah rasanya tak update blog. Yaaa, memanggg lama. And dah banyak sangat benda aku lalui. Ceh, ayat nak feeling je :p Okayy, disebabkan cuti sekolah yang panjang nii, aku FREE. Heheh. So, aku nak kongsi pasal cuti sekolah 2012. 

Hmm, firstly! Memang bosan gegila ah cakap kau. Takda pergi mana-mana pun. Pelik ya, time sekolah beriya-iya nak cuti. Dah cuti bosan gegila pulak. Haihh, sakit kepala doh.

Okayy ni masa aku pergi dinner PRS dekat RK Contry Club. Best! Besttttt sangat!

Dalam gambar ni just sebahagia je. Ada ramai lagi. Tapi dorang ntah ke mana. Aku pergi ni pun atas pujukan MAMA and YASMIN :D And, aku pun pergi lah. First tu memang aku kata tak nak datang sebab kitorang nak balik kampung. tapi mak kata 'tak jadi' so, aku pun pergilahh. Andddd, yang paling best bila kat sana, aku jadi RATU IMPIAN *BukanNakBanggaK* Bagitahu je :)



Ni masa nama aku kena anounce! Aku dapat cekak kuning tu, hahaha. Comel je. Hahaha. Segan gegila la malam tu :D


Yang sebelah aku tu namanya SITI FATIMAH YASMIN BINTI ROSMAN. Aku sayang dia kau tahu? Dia baikk sangat. Andd, memahami. Itu sangat penting K! Aku start rapat dengan dia time dekat Kem PRS tu la. 


Eh, ni macam mana boleh sesat ni? Hahaha. Nama dia HAMIZAN. Senior aku ni.

Okayyy, sampai sini je entry kali ni. Ada masa aku update :D